~ Helt slut...

Hellu
Ligger i sängen just nu och kollar serien "Once Upon A Time" som jag tycker är helt okej :)
Va i skolan idag för att hämta ett enda papper för att sedan åka ner till stallet. Idag vart de en långis på Nosie med Ylva och Kotten, efter stallet var de bara hem å duscha. Dock är jag lite frusen nu... Men fick tacos med trevligt sällskap så inga klagomål på det :D imorgon är det en ny dag med nya möjligheter :) 
Nu ska jag se klart min serie, håller på att somna och ska upp imorgon då jag ska till stallet :D 
Nosie, Ylva på Kotten :)

Min outfit för dagen :) 
Linne: BikBok 
Kofta: Syrrans garderob
Byxor: Ginatricot

Peace out!

~ Mot skolan

Hellu... 
Vet att det var varit en seg uppdatering.. Det har det på temrocksta också :( 
Jag hat varit hemma de två senaste dagarna för att jag inte mått så bra. Men jag är på bena nu igen, jag tänkte flera gånger slänga upp nått inlägg på båda bloggarna med sedan har det bara inte blivit av :/ men nu försöker jag komma igång igen :) 
Ska alldeles straxt åkta till skolan för att möta min Twinii och käka med henne, sen ska jag bara hämta ett paper och sedan åka till stallet :D som jag saknat det stället :D 
Men nu måste jag börja klä på mig så jag inte missar tåget :) 
Kan slänga upp ett inlägg senare ;) 

Peace out!

~ Man kan inte alltid vara frisk.

Hellu! 
Igår var jag ute i stallet hela dagen och Nemo var med mig där ute för första gången. Han hade superkul i boxen där han skuttade runt och röjde :) Lotta och jag var ute och körde de bruna igår, kändes sjukt bra. Senare efter vi tog in alla hästar så åkte vi upp till Arlanda och hämtade Claes som varit i Norge :) 
Idag är jag hemma med världens huvudverk... Vilket är jävligt tråkigt. Men hoppas på att det går över till morgondagen :) 
Detta gör iförsig så att jag och Nemo kan lära känna varandra lite bättre nu när vi är helt ensamma :) 
Men som sagt hoppas bara detta är tillfälligt.. 
Just nu sitter jag i golvet i hallen medans Nemo upptäcker lite då han verkar gilla skohyllan väldigt mycket ;) han hoppar igenom den hela tiden :P 
Ska försöka äta något och sedan kanska bara ta de lite lugnt med lillen här :) måste slänga upp ett inlägg på www.teamrocksta.blogg.se också ;) 

Påväg till stallet 
I boxen :) 
Nu idag då han tar det lugnt i hallen :) 

Peace out!