Barriärer!

Halloj!
Var ett tag sedan som jag bloggade, men har haft fullt upp i stallet... Så sjukt trött.. Imorgon ska jag faktiskt vara hemma och fira min minsta syrra och mig :D jaa, äntligen! På lördag så är man 17! 1 år närmre 18 ;) haha. Men men, kollar på pirates of caribbean! Å så mys! Längtar så sjukt jävla mycket till imorgon!!!!! Åååååå! Men ska kolla klart nu, får försöka blogga imorgon också ;)

Swaag

Battle scars!

Tjaba!
Väntar på tåget just nu.. Helt uttråkad! Tåget är sent också men hoppas på att jag iallafall hinner med 33 bussen från kungsan. Hehe, alltså de känns som om jag har något i mitt öga.. Ångest! Det försvinner inte heller så man blir ju bara irriterad... Stör mig på de. Men men hoppas tåget kommer snart, upper mer sen ;)

Swaag

Håtö!

Tjena!
Ligger just nu i soffan hemma hos Nenne! Kom hit igår, det var så sjukt länge sen. Vi har snackat en hel del och sen kollat film bara och haft de trevligt. Jag menar det var nästan 1 år sen som vi sågs senast. Så detta har varit riktigt mys. Vi ska åka härifrån vid 5 eftersom att julle kommer hem hit då så vi kan få skjuss :D ska plugga när jag kommer hem till idrottsprovet som jag ska ha imorgon :) ska verkligen försöka! Sen vet jag inte riktigt vad jag ska göra! Är så jävla hype över att jag snart fyller år :D sjukt taggad!!!!! Men ska se klart filmen nu ;) uppar sen.

Swaag