If you gave me a chance I would take it.

Hellu.
Ligger just nu i sängen och bara typ tänker igenom exakt allt.. Haft en helt ok dag i guess.. Det är lixom svårt att tala ut ibland och man vet inte riktigt vad man ska säga till någon.. Man vill lixom säga så mycket men samtidigt bara hålla det för dig själv... 
Aja.. Inte gjort speciellt mycket idag. Varit med familjen, spelat lite kort etc.. Pratat om lite jobb och sånt också.. Är så nervös över sånt :$ 
Aja imorgon slutar jag tidigt och då ska jag först till banken för att hämta ut mina pengar och sedan till stallet :) men aa nu ska jag sova och hoppas mina drömmar är bättre än min verklighet...Peace out!

Måndag

Hellu. 
Till och börja med... Vem hatar fan inte måndagar... Kill me!!! 
Nej men okej seriöst nu :) 
Är lite halvt trött fortfarande även om jag typ somnade första gången vid typ 8-10 sen gick jag upp för att gå och lägga mig i sängen. Kunde inte somna direkt så jag spelade lite på luren tills de att jag märkte att ögonen gick i kors...  Så satte på lite musik och slocknade rätt fort efter det... Aja idag är de en ny dag och jag ska äntligen få träffa min soulmate bettis och Mallan brallan :D de har varit i Frankrike hela förra veckan så idag ska vi äntligen ses igen :D the bacon team is back ;) 
Helgen har varit sjukt jävla otrolig!!! 
I fredags vare bara att kolla film hela dagen och plugga när jag kom hem... Kul fredag va? 
Sen i lördags va jag och syrran i stan! Vilket jävla härligt väder det va :D
Träffade Calle på hans rast också en stund ^^ 
Efter de att vi mötte upp johanna så åkte vi hem till oss, drack lite och hade de allmänt trevligt. Gick ut en stund och träffade folket som brukar vara ute i Barkarby. 
Sen så snackade jag lite med Calle igen och han kom över på kvällen ngn timma bara men de va mest för att de bara gick ersättningsbussar eftersom de höll på att bygga om... Men de va mysigt att vara med honom :) 
Igår va jag ute i stallet vid typ 10 och red ut på Nighten med Amelie som red Kotten. Red pundarundan, det gick sjukt bra och hästarna verkade roade då de tyckte de va jätte roligt att hoppa över dikerna istället för att gå ;) 
Men aa de va typ min helg de.. Idag är det lång dag så jag lär va helt död efter det ;)
Lite stanbilder
Lite från kvällen 

Gårdagen 
Peace out!

När man bara vill men inte kan.

Hellu. 
Orkar inte va Depp och orkar därför inte skriva så mycket.... Sitter hemma och kollar på en film just nu. (Vilket jag gjort ända sen jag kom hem sådär vid halv 12.) 
Har egentligen mest bara väntat på honom.. Men aa lite segt att han säger nu helt plötsligt att han inte kommer gör att han är rädd för att träffa mina föräldrar... Jag menar de är inte så att vi är tillsammans och det skulle inte mina föräldrar tro heller jag vet att de bara skulle se honom som min kompis... 
Aja orkar verkligen inte skriva :/

Peace out!