Jag har aldrig tänkt på att det kanske är du som är den rätta för mig.

Tjaaaa!
Vet att det är mitt i natten just nu men tänkte att det är lika bra att få ut ett inlägg... Idag skulle jag träffat Pontus men det blev inte av för att han skulle göra massa andra saker... :/ men men jag drog till kista istället med Frida och Johanna. Jag köpte 3 par nya trosor och de sitter så sjukt jävla sköööönt :D älskar de!! Aja, efter en stund gick vi ut och träffade folket i barkarby, tror jag var ute till kanske 10 :P hehe. När jag kom hem va de bara att börja städa lite granna. Syrran och jag började möblera om i rummet så nu har vi gjort om igen :) men jag tycker det känns bra med lite förändring ibland :) hehe. Imorrn ska jag till stallet och sköta om sötisarna :) känner hur jag bara längtar!!! Ska upp vid halv 8 bara för det, sen ska jag och Frida iväg och sola :D måste bli lite brun och fin till nyår :D hehe, yes! Har inte så mycket mer att skriva idag/i natt egentligen.. Ligger och kollar på guy code och kikar med min snygging ;) haha men aa uppar imorrn igen :) tänkte lägga upp lite bilder på bl.a. de jag köppt idag :)

Swaag

Mellandagsrea!

Hellu!
Sitter just nu vid köksbordet med mamma och Emelie. Har precis spelat kort med de och pappa. Va i stan idag med Elisabeth på mellandagsrean, vi va där från 10 till kanske 2 om inte längre.. Så nu har mina knän nästan gett upp helt och hållet. Ska ha lite myskväll med familjen och bara ta det lugnt. Imorgon ska jag träffa Pontus sen ska jag till stallet i helgen :) Gud va jag längtar efter stallet så sjukt mycket.... Aja. Har inte så jätte mycket mer att skriva, tänkte lägga upp bilder från idag och på vad jag handlat ^^

Swaag

VSFshow!

Hellu.
Har inte bloggat på dagen eftersom att jag typ inte gjort något... Aja kollar iallafall på VSFshow och Justin Bieber är med på det så ska se klart detta.. Kanske bloggar senare :)

Swaag