En plan blev en helt annan

Hellu. 
Tare lite lugnt just nu efter käket. 
Firar syrran idag med en hemmafest :) igår va jag i stan med mina babes och kollade teater. Tog en sväng förbi Calle och sen tillbaka till stan för att möta min barndomsvän :) mysigt helt enkelt. Men men.. Som sagt idag blire fest, sjukt kul fast man blir lite irriterad när folk säger samma dag att de inte kan och har en massa bortförklaringar men men.. Hade sett fram emot denna kväll men den är inte slut än så vi får se hur det slutar.. Nu ska jag va social med folket som är här :) puss på er 
Dagens :)

Peace out! 

Kul...

Hellu.
Sista dagen på lovet var igår... Fyfan vad skönt det var med lite lov ^^ kusinerna från Norge var här nästan hela lovet, har saknat de så in i bomben :D 
Vart lite fullt hela vecka... Har inte ens tagit mig tiden att åka ut till stallet vilket gör mig själv lite besviken då jag saknar de så!! 
Aja idag var jag sjukt taggad! Första dagen i skolan efter lovet, äntligen träff mina älsklingar! Men nej... Vaknade imorse utav att jag hade så jävla ont i mitt knä.. Då har jag förmodligen knäckt den jäveln sjukt fel så jag kunde inte ens komma upp ur sängen... Nu är det iallafall lite bättre men gör fortfarande sjukt ont så blev hemma idag... Syrran slutar inte förens vid 3 och då ska jag följa med henne in till stan som lite stöd :) kul. 
Har inte så mycket mer att skriva, hoppas ni hade ett bra påsklov också :D
En present jag fick ^^
Fina william! <3
Sebastian ville också bli fotad :)<3


Japp så ser knät ut nu... 

Peace out! 

Du får mig att le ett leende utav kvalité.

Hellu. 
Sitter just nu i fotöljen och väntar på att duschen ska bli ledig :) 
Mina kusiner är här från Norge också, så mysigt! 
Har saknat de så himla mycket! 
I måndags efter jag hade varit i stallet så var jag mest hemma och städade. Sen vare mest att bara vänta på att de skulle komma men sedan så åkte jag in till söder istället och träffade Calle inne på Hellströms, tog några glas och typ pratade :) 
Kom hem vid 2 den natten men de va kul :) igår var jag också bara hemma med de, käkade lite god mat och sedan tog vi det lugnt mot kvällen. Nu ska jag hoppa in i duschen sen ska vi ut :) mysigt! 
Kan försöka slänga upp något inlägg senare ;)

Peace out!